Zelfexpressie kan voor veel van “onze” kids een ingewikkeld begrip zijn. Jezelf uiten en je emoties tonen is voor het ene kind nog lastiger dan voor de ander. We hebben met de collega’s van Kleen4care flink gebrainstormd over verschillende manieren waarop we de kinderen kunnen leren zichzelf te uiten.

Eén van de ideeën is in maart werkelijkheid geworden. Onze collega (en vrolijke noot) Joshua heeft zijn muzikale kennis van de afgelopen jaren bij elkaar gebundeld en is begonnen met het geven van muzieklessen. Van gitaar tot piano en van ukelele tot basgitaar, Joshua kent de fijne kneepjes van het vak en weet de kinderen op een creatieve manier te begeleiden. Op deze manier krijgen de kinderen de kans om kennis en zelfvertrouwen op te doen, maar er wordt vooral heel veel plezier gemaakt! Want hoe cool is het om te beginnen met het leren van ‘Vader Jacob’, en uiteindelijk Mad World van the Tears of Fears uit je hoofd te kunnen (en durven) spelen op een vol treinstation!

Deze vorm van begeleiding is pas net van start gegaan, maar de zoektocht naar muzikale parels houdt nog lang niet op! Iedereen heeft uiteindelijk wel een bepaald gevoel voor “the sound of music”.

Enthousiast geworden?

Kleen4Care staat voor u klaar

Meld uw kind direct online aan of neem contact op.
Wij bespreken graag de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct aanmeldenNeem contact op