Skip to main content

Kleen4Care

Hoe we werken

Kleen4Care biedt op een unieke wijze begeleiding aan kinderen vanuit een vaste locatie met een huiselijke sfeer. De thuissituatie wordt ontlast doordat de kinderen buitenshuis begeleiding ontvangen.

Het vervoer van en naar huis heeft Kleen4Care in eigen beheer hierdoor is er dagelijks contact tussen begeleider en ouder(s)/verzorger(s). Wij zien onze cliënten op regelmatige basis waardoor de begeleiders een goede band opbouwen met het kind. De begeleiding vindt individueel plaats.
De kwaliteit van zorg heeft bij Kleen4Care de hoogste prioriteit waarbij de cliënt centraal staat. De begeleiding wordt altijd afgestemd op de persoonlijke situatie en de hulpvraag van de cliënt. Er wordt gekeken naar de persoonlijke match tussen begeleider en kind. Ook is een goede afstemming met de andere zorgverleners, de school en de familie van de cliënt essentieel om de begeleiding op maat te bieden. Door het bieden van de juiste begeleiding kunnen onze cliënten zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen en integreren in de samenleving. In onze visie kan iedereen meedoen.

Enthousiast geworden?

Kleen4Care staat voor u klaar

Meld uw kind direct online aan of neem contact op.
Wij bespreken graag de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct aanmeldenNeem contact op