Skip to main content

Kleen4Care

Directie

Ed Kleen

Directie

Als oprichter en directeur van Kleen4Care staat Ed figuurlijk boven in het bedrijf. Maar Ed kenmerkt zich niet als een klassieke directeur die niet op de werkvloer te vinden is. Hij staat namelijk nog steeds met zijn poten in de modder en is hij graag op pad met de cliënten. Ed is een visionair en een dromer. In zijn vrije tijd is Ed veel op strand te vinden; als het waait om te kiten, en anders om met zijn hond Riff te wandelen. Ed is zowel op strand en als persoon recht door zee. Zijn passie zet hij tijdens zijn begeleidingsmomenten in. Met Ed aan het roer van het bedrijf, is Kleen4Care allesbehalve uitgegroeid.

Mail: ed@kleen4care.nl
Bel: 06 53 257 473

Chris Bezuijen

Directie

Chris werkt in de directie van Kleen4Care. Met zijn passie voor wind- en golfsurfen heeft hij in het verleden de wereld rondgereisd om de mooiste plekken te ontdekken. Chris is down to earth en vindt het belangrijk om de rust te bewaren. Doordat hij vroeger alles zelfstandig heeft mogen ontdekken, is hij van mening dat dit heel belangrijk is voor onze cliënten. Hij ziet het als onze plicht om de cliënten stap voor stap klaar te stomen voor de toekomst, zodat zij uiteindelijk mee kunnen draaien in de maatschappij. Chris hecht veel waarde aan participatie, omdat elk kind op die manier met zijn unieke wind kan én mag meewaaien.

Mail: chris@kleen4care.nl
Bel: 06 29 620 511

Kleen4Care

Zorgcoördinatoren

Sharon Ouwehand

Zorgcoördinator

Sharon is nu vijf jaar werkzaam bij Kleen4care, en heeft zich ontpopt tot ware duizendpoot. Ze is begonnen als begeleider, daarna zorgcoördinator geworden en op dit moment werkt Sharon fulltime op kantoor als kwaliteitscoördinator. Verder is Sharon verantwoordelijk voor het aanmeldproces en staat zij met ouders in contact van kennismaking tot aanmelding. Sharon is een doorzetter en streeft altijd naar de volgende stap. Ze heeft de ambitie om het bedrijf te laten groeien en is hier daarom nog lang niet klaar! Wat Sharon bewondert aan het bedrijf, is dat er een flexibele en vrije sfeer hangt. Zowel cliënten als collega’s mogen bij Kleen4Care te allen tijde zichzelf zijn, waardoor het voelt als ‘one happy family’. In haar vrije tijd gaat Sharon graag op pad met haar dochtertje en bokst ze wekelijks.

Mail: sharon@kleen4care.nl
Bel: 06 39 278 932

Jordi van der Boon

Zorgcoördinator

Jordi is al een tijdje werkzaam binnen de zorgsector. In het verleden heeft hij Social Work gestudeerd, een studie waarbij hij heeft geleerd hoe hij binnen een intense setting zijn mannetje kan staan. Verder heeft hij werkervaring binnen de gehandicaptenzorg. Deze werkervaring kan hij goed gebruiken tijdens zijn huidige functie bij Kleen4care als zorgcoördinator. Jordi vindt het mooi om betrokken te zijn in het gehele proces van een cliënt, omdat ieder kind een ander traject volgt dat op maat moet worden samengesteld. Tijdens zijn begeleiding focust Jordi veel op de behoeften van een cliënt en op het vaststellen van bijpassende doelen in het zorgplan. Jordi is altijd in voor een potje voetbal en een goed gesprek. Zijn nuchtere, positieve karakter maakt hem straight to the point waardoor je weet wat je aan hem hebt.

Mail: jordi@kleen4care.nl
Bel: 06 22 949 735

Jos Heeringa

Zorgcoördinator

Jos werkt binnen Kleen4Care als zorgcoördinator. Al op jonge leeftijd zette Jos zich in voor een ander. Zo heeft hij in het jaar 2008, samen met huidige collega Sido, een voetbalproject in Oeganda heeft opgestart. Na een studie Social Work is Jos vijf jaar lang werkzaam geweest in de jeugddetentie. Na deze vijf jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging: de begeleiding en het zorgcoördinatorschap bij Kleen4care. Deze functie binnen het bedrijf biedt Jos de kans om helemaal zichzelf te zijn en zijn eigen krachten in te zetten. Jos is recht door zee en windt er geen doekjes om. Hij hoort graag het verhaal van een ander aan en vindt de samenwerking met ouders van essentieel belang. Op die manier komt de cliënt het beste tot zijn recht binnen zijn zorgproces. In zijn vrije tijd sport Jos graag en is hij te vinden op het voetbalveld of op het strand. Hij zal tijdens begeleidingsmomenten dan ook vaak met zijn cliënten de natuur in gaan om van alles te ontdekken en sportieve activiteiten te
ondernemen.

Mail: jos@kleen4care.nl
Bel: 06 16 578 671

Marielle

Zorgcoördinator

Mariëlle is haar Kleen4Care avontuur begonnen als stagiaire van de opleiding HBO Pedagogiek. Eigenlijk wist Mariëlle altijd al dat ze binnen de jeugdzorg wilde werken, vanwege haar eigen ervaringen met haar broertje. Na verschillende stageplekken binnen het onderwijs kwam Mariëlle bij Kleen4care terecht. Hier maakte ze kennis met de zorgcoördinator taken en deze taken voert ze nu na 1,5 jaar nog steeds uit. Naast deze taken is Mariëlle ook begeleider, schoolbegeleider op de LeoKanner school en draait zij af en toe de kookavonden. Deze diversiteit vindt zij het leukste aan haar werk. In haar vrije tijd is Mariëlle graag actief bezig, zo skeelert en fietst ze veel en is ze graag met familie.

Mail: marielle@kleen4care.nl

Mendie Dekker

Begeleider

Mendie heeft in de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan binnen het onderwijs en de zorgsector. Na de PABO afgerond te hebben, heeft Mendie in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht en intern begeleider. Door de vele ervaringen en avonturen van de afgelopen jaren weet ze nu precies waar haar krachten en kansen liggen. Mendie geeft reguliere begeleiding, schoolbegeleiding op de LeoKanner School en in 2021 heeft Mendie zich gespecialiseerd in het geven van hondenbegeleiding. Tijdens deze trainingen leert ze cliënten hoe ze kunnen omgaan met dieren, wat bepaald gedrag betekent en hoe ze van hun angst voor honden af kunnen komen. Haar Doodle Gerrit helpt de cliënten hun angsten overwinnen en talenten te ontdekken! Mendie is altijd in voor een grapje maar is recht door zee wanneer dit nodig is. Hierdoor weten de cliënten wat ze aan haar hebben en maken ze grootse stappen.

Mail: mendie@kleen4care.nl

Kleen4Care

Begeleiders

Sido van Kouwen

Begeleider

Sido was als een van de eersten werkzaam bij Kleen4care. Zeven jaar geleden is hij begonnen met het begeleiden van kinderen en hier heeft hij nog steeds veel plezier in. In het verleden heeft Sido werkervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en momenteel krijgt hij veel energie van het begeleiden van cliënten waarmee hij kan werken aan zelfredzaamheid. Sido heeft al veel cliënten zien uitstromen die nu volwassen zijn en hard aan het bouwen zijn aan hun toekomst. Dit vindt hij dan ook het leukste aan zijn werk. In het voorjaar van 2022 heeft Sido het Soepproject opgezet, waarbij cliënten van Kleen4care hun steentje bijdragen aan de maatschappij door soep te maken voor ouderen. Een groot succes voor jong en oud! Sido kan goed levelen met cliënten en is hierdoor goed benaderbaar. Hij biedt zowel duidelijkheid als een luisterend oor, en dit wordt zeer gewaardeerd door zowel cliënten als collega’s!

Mail: sido@kleen4care.nl

Gert Groenenwoud

Begeleider

Gert werkte als een van de eersten bij Kleen4care en nu een paar jaar later is hij nog steeds vaste begeleider van cliënten. Gert staat binnen de organisatie vooral bekend als barbeque-expert. Zijn passie voor het buitenleven laat hij dan ook graag zien tijdens de begeleidingsmomenten. Hij gaat graag vissen, kitesurfen en tuiniert erop los. Gert heeft een rustig karakter en straalt natuurlijk gezag uit. Hij is altijd in voor een grapje, maar door zijn duidelijkheid weet je wat je aan hem hebt.

Mail: gert@kleen4care.nl

Tim Hogewoning

Begeleider

Tim zorgt met zijn enthousiasme en vrolijke houding voor een lach op het gezicht. In het verleden heeft Tim een opleiding Sport en Bewegen gedaan en daarna is hij werkzaam geweest als badmeester en zwemleraar. Tijdens dit werk heeft Tim geleerd om te luisteren, geduld te hebben en interne knelpunten te detecteren. Dit komt goed van pas in zijn huidige functie als begeleider bij Kleen4Care. Zijn kracht binnen het bedrijf is het motiveren van de kinderen en het ondernemen van sportieve activiteiten. Tim heeft een Rots en Watertraining gevolgd en past deze methodiek toe in zijn begeleidingsmomenten. Door deze methodiek leren cliënten aan hun emotieregulatie te werken door middel van sport en spel. Iets wat bij Kleen4Care goed van pas komt!

Mail: tim@kleen4care.nl

Laura Nijgh

Begeleider

Laura is een echte regelaar binnen Kleen4care. Wanneer er een planning gemaakt moet worden of een bedrijfsuitje geregeld moet worden, staat Laura vooraan om dit te regelen. Deze vaardigheid heeft ze geleerd tijdens haar werk als jongerenwerker, maar ook tijdens haar opleiding Social Work. Laura ziet overal een uitdaging in en gaat deze niet uit de weg. Het contact met de cliënten vindt Laura dan ook erg belangrijk, omdat ze door het voeren van goede gesprekken tot de kern van een probleem komt. Door vervolgens samen met de cliënt op zoek te gaan naar een oplossing, bouwt ze banden op die door velen gewaardeerd worden.

Mail: laura@kleen4care.nl

Joshua van 't Veld

Begeleider

Joshua is vanwege zijn liefde voor muziek de vrolijke noot binnen de organisatie. Na vijf maanden stage gelopen te hebben bij Kleen4care heeft Joshua zijn Bachelor Social Work binnengesleept. Hij is na zijn stageperiode werkzaam gebleven als begeleider en tijdens zijn begeleiding brengt hij zijn passie voor muziek en verschillende sporten over op cliënten. Op wekelijkse basis geeft Joshua les in onder andere basgitaar, piano, ukulele en drums. Een eigenschap die hierbij goed van pas komt, is geduldig zijn. Joshua neemt zijn tijd om de cliënten kennis te laten maken met nieuwe elementen en dit werpt zijn vruchten af!

Mail: joshua@kleen4care.nl

Rick Schaap

Begeleider

Rick is sinds vijf jaar werkzaam bij Kleen4care. Na HBO Toegepaste Psychologie afgerond te hebben, heeft Rick ervoor gekozen om zijn talenten binnen ons team te ontwikkelen. Rick beschikt over een grote kennis van bordspellen, computerspellen en andere technische zaken. Het is dan ook geen verrassing dat Rick zich, naast het begeleiden van cliënten, veel bezighoudt met het maken van de roosters en het verbeteren van processen. Het leukste aan zijn werk bij Kleen4care vindt Rick de huiselijke setting en de vrijheid om activiteiten te ondernemen die passend zijn voor de cliënt. Keuzes maak je voor, maar ook zeker samen met de kids. Zijn geduldigheid komt hierbij goed van pas.

Mail: rick@kleen4care.nl

Fleur Leemburg

Begeleider

Fleur is onze nieuwste aanwinst binnen het bedrijf. Na het afronden van de opleiding HBO Social Work is Fleur sinds april 2022 werkzaam als begeleidster binnen de organisatie. Fleur haalt haar energie uit het groepsgevoel wat er bij Kleen4care heerst. Het feit dat je close contact hebt met elkaar, zorgt ervoor dat de lijntjes onderling kort blijven en dat je op elkaar kan terugvallen. Fleur haar grootste hobby is paarden. Ze haalt hier enorm veel plezier en ontspanning uit, en ze hoopt dat ze dit tijdens haar begeleidingsmomenten kan inzetten. Naast haar liefde voor paarden, is Fleur sportief en vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn.

Mail: fleur@kleen4care.nl

Elise Barnhoorn

Begeleider

Elise is bij Kleen4Care begonnen als stagiaire maar is inmiddels doorgestroomd tot volwaardige begeleider. Naast haar werk bij Kleen4Care is Elise bezig om haar bachelor Social Work af te ronden. Elise weet met haar positieve energie cliënten te motiveren en met succes! Cliënten vinden het ontzettend leuk om met haar op pad te gaan. De begeleidingsstijl van Elise kenmerkt zich door een creatieve en open benadering die past bij de out- of-the-box kernwaarde van Kleen4Care. Elise is zowel tijdens werktijd als in haar vrije tijd veel op strand te vinden. Of dit voor een surfsessie is of om heerlijk te genieten van de zon, niks is Elise te gek! Hang loose!

Mail: elise@kleen4care.nl

Riff

Hulphond

Deze vrolijke labradoodle is Riff, onze hulphond. Riff is al 2 jaar bij ons en wij kunnen niet meer zonder hem! Hij loopt vaak vrolijk over ons terrein te rennen en te springen, maar als hij zijn kans ziet om weg te sneaken naar de buren, dan doet hij dit maar al te graag. Ook is Riff zijn vacht vaker nat dan droog. Dit komt door zijn passie voor zwemmen. Sloten, meren en vooral de zee vindt Riff heerlijk. Zijn baasje Ed is hier iets minder blij mee, omdat Riff hierdoor vaak en veel onder de douche moet. Riff is heel lief voor onze cliënten en zij vinden veel steun bij Riff. Af en toe blaft Riff naar een bezoeker of de postbode, maar zodra hij een aai over zijn bol krijgt is alles weer goed.

Volg Riffs avonturen op Instagram

Wilt u uw kind aanmelden?

Kleen4Care staat voor u klaar

Meld uw kind direct online aan of neem contact op.
Wij bespreken graag de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct aanmeldenNeem contact op